Nordic Jewelry Design

grundat av Ewa Roslin

Nordic Jewelry Design är ett svenskt företag med rötterna i Kiruna. Dess grundare, designer och skapare Ewa Roslin har följt sin farmor i hantverkstraditionerna, men har under de senaste åren utvecklat nya unika modeller i sin smyckedesign med tonvikt på kvalitet, stil och elegans.

Materialen väljs noga, bl.a. garvat ren- och lammskinn, silver och tenn. Alla smycken är handgjorda. Knappen i tenn är gjuten och står som varumärke för Nordic Jewelry Design. Några av våra mest unika modeller är också mönsterskyddade.

Idag är bolaget baserat på Gotland, där vi hittar inspiration i den vackra Gotländska naturen med storslagna vyer och vackra stränder. I hjärtat av Visby centrum, i butiken Kvinnfolki, som ligger på Donnersplats bredvid turistbyrån, kan du hitta våra smycken och annan hantverksdesign.

Vi har också andra återförsäljare. I Stockholm finns våra smycken på Designtorget Sergel där vi har några utvalda produkter, samt i Gamla Stan i Stockholm, i en butiken Castor på Österlånggatan 27. Vi säljer också en av våra bröllopskollektioner på Jukkasjärvi Ice Hotel.

Ewa Roslin